Greška

Došlo je do greške.

Poznate specifikacije za Xiaomi 12T

28.06.2022 16:02 | 0 Mobile
Poznate specifikacije za Xiaomi 12T

 

U ranijem toku godine kompanija Xiaomi predstavila je svoju seriju 12, sa Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 procesorom. Međutim, po poznatoj tradiciji ove kompanije, sprema se i Xiaomi 12T, revizija telefona najnovije serije koji bi trebalo da donese neka unapređenja u odnosu na standardne modele.

Tehnički podaci

Specifikacije dolazećeg Xiaomi 12T mobilnog telefona predstavio je poznati insajder imena Mukul Sharma, koji je do sada imao dobre rezultate po pitanju tačnosti svojih informacija. Portal NotebookCheck prenosi kako bi karakteristike ovog telefona trebalo da budu:

· Tehničke karakteristike: Prema trenutnim navodima, procesor će najverovatnije biti Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, što je poboljšanje u odnosu na standardnu seriju. Novi procesor bi trebalo da donese 10% bolje performanse, ali i znatno bolju energetsku efikasnost prilikom rada.

Ovaj čipset biće uparen sa 8 GB radne memorije, dok postoji mogućnost da vidimo i verziju sa 12 GB radne memorije. Uz to očekuje nas 128 GB i 256 GB prostora za skladištenje podataka. Za sada još uvek nema informacija o kapacitetu baterije, ali bi ona trebalo da podržava brzinu punjenja od 120 W.

· Ekran: U ovom trenutku nije poznata veličina dijagonale ekrana, ali zna se da će biti AMOLED tipa sa brzinom vertikalnog osvežavanja slike od 120 Hz.

Pored toga, očekuje se i podrška za NFC, dok bi glavna kamera trebalo da dobije optičku stabilizaciju slike. Na kraju, tu je MIUI 13 korisnički interfejs uz Android 12 operativni sistem. Ostale specifikacije telefona nisu poznate.

Datum i cena

Očekuje se da bi kompanija Xiaomi trebalo da predstavi model 12T u narednim mesecima, najverovatnije tokom avgusta meseca. O ceni još uvek nema informacija.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

50 godina Atarija

Huawei: novi telefoni, laptop uređaji, tableti, slušalice (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109