Poznate cene Natala

Hoćemo li o Natalu saznati sve mesecima pre njegovog pojavljivanja? Po svemu sudeći - da. Naročito bitna stavka je, kao i uvek, cena. Edge objavljuje kolike će biti cene Project Natal dodatka za Xbox 360 konzolu kompanije Microsoft, koji će omogućiti novi način kontrole u igrama - pomoću pokreta. Ukoliko se bude kupovao kao samostalan uređ

Hoćemo li o Natalu saznati sve mesecima pre njegovog pojavljivanja? Po svemu sudeći – da. Naročito bitna stavka je, kao i uvek, cena. Edge objavljuje kolike će biti cene Project Natal dodatka za Xbox 360 konzolu kompanije Microsoft, koji će omogućiti novi način kontrole u igrama – pomoću pokreta. Ukoliko se bude kupovao kao samostalan uređaj, Natal će koštati 150 dolara. Ukoliko se bude kupovao u kombinaciji sa Xbox 360 Arcade varijantom popularne konzole, koštaće 100 dolara, što će značajno doprineti ceni same konzole, koja iznosi 200 dolara. Microsoft je svojevremeno preko svojih predstavnika poručio da “kupovina Natala neće biti impulsna”, što je jasno sugerisalo da Natal neće imati cenu koja će omogućavati bezbrižnu i “nehajnu” kupovinu tog dodatka. To nije sve – očekuje se da će sama oznaka biti promenjena iz Natal u…neku drugu, a koju, možda ćemo saznati već na E3 sajmu koji počinje za par nedelja. Natal se očekuje na jesen, a neki izvori tvrde da će lansiranje biti održano 26. oktobra.

Izvor: Edge

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi