Greška

Došlo je do greške.

Poznat datum objave World of Warcraft Classic igre

15.05.2019 10:24 | 0 Games
Poznat datum objave World of Warcraft Classic igre


Blizzard je objavio da će World of Warcraft Classic biti objavljen 26. odnosno 27. avgusta ove godine u odnosu na teritoriju, a svim PC igračima sa World of Warcraft pretplatom će biti dostupna do tri lika koji se mogu koristiti za istraživanje Azerotha u njegovom originalnom stanju, pre kataklizme.

Za postojeće WOW igrače, World of Warcraft Classic je efektivno besplatan, omogućavajući im pristup kompletnom originalnom sadržaju igre, zadacima/kvestovima i drugom. Dosta ovog sadržaja je izbrisano iz današnjeg World of Warcrafta, jer je nova mehanika zamenila staru, a događaji u svetu su izbrisali veliki broj klasičnih kvestova sa mape. Sada PC igrači mogu da se vrate u World of Warcraft, onakav kakav je originalno zamišljen.

World of Warcraft Classic će Blizzardu pomoći da zadrži fanove koji su dugo u igri, dok će novim igračima omogućiti iskustvo koje su propustili pre više od decenije.

Stres test za World of Warcraft Classic počinje kasnije ovog meseca za selektovane igrače, a biće održan 22. i 23. maja, 19. i 20. juna, kao i 18. i 19. jula. Character Creation za WoW Classic će biti dostupan od 13. avgusta.

Izvor: Overclock3d

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

OnePlus 7 Pro odličan na DxOMark testu kamera (video)

ZombieLoad je najnovija sigurnosna ranjivost u Intel čipovima

10404
10405
10406
10407
10408
10409