Greška

Došlo je do greške.

Pozivnica za LG V40 ThinQ prezentaciju ukazuje na tri kamere na poleđini

13.09.2018 17:05 | 2 Mobile
Pozivnica za LG V40 ThinQ prezentaciju ukazuje na tri kamere na poleđini


Oktobar će biti veoma zanimljiv mesec, kada je u pitanju smartfon industrija, jer će tri velika (ali i nekoliko manjih) proizvođača predstaviti svoje nove premijum telefone: Google, Huawei i LG.

LG je najavio da planira da predstavi V40 ThinQ telefon, a kompanija je sada poslala pozivnice za medije, na kojima se ističe da će se prezentacija održati 4. oktobra u Seulu.


Pogledajte još: LG V40 ThinQ sve bliže objavi, nakon još jednog sertifikata


Pored pozivnica, kompanija je objavila i kratak video tizer koji sugeriše mogućnosti kamere V40 ThinQ modela. Raniji izveštaji i procurele informacije su napominjale da će LG V40 ThinQ imati tri kamere na poleđini. Pozivnica donekle potvrđuje ovu glasinu, ali ne tvrdi da će V40 ThinQ zaista imati tri kamere na poleđini. Ovo ćemo saznati tokom prezentacije.


LG ne otkriva ništa drugo o dolazećem telefonu, ali glasine od ranije pominju Snapdragon 845 procesor, 6GB RAM-a i 3300mAh bateriju. Takođe V40 ThinQ se očekuje uz Android 9.0 Pie operativni sistem.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Mare Neregistrovan korisnik
Ova gospođa/gospođica na promo snimku kao da pokazuje prstenac. E baš to sam dobio sa jednim LG flegšipom kome crče matična posle manje od godinu dana a LG se pravi mutav iako su znali da postoji problem sa istim. Za V40 vam evo prstenac od mene!

Pojavili se detalji o specifikacijama OnePlus 6T telefona

Forza Horizon 4 demo dostupan preko Microsoft Store-a

10104
10105
10106
10107
10108
10109