Greška

Došlo je do greške.

Pozadine, koje na kreativan način skrivaju Galaxy S10/S10+ hole punch, dobile svoj subreddit

08.03.2019 10:20 | 0 Mobile
Pozadine, koje na kreativan način skrivaju Galaxy S10/S10+ hole punch, dobile svoj subreddit


Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 i Galaxy S10+ telefoni su predstavljeni pre nekoliko nedelja. Tri uređaja imaju dosta zajedničkih karakteristika, a jedna od najprimetnijih odlika jeste otvor u ekranu (hole punch) gde je smeštena prednja kamera. Galaxy S10e i Galaxy S10 imaju jedan okrugli otvor, dok Galaxy S10+ ima izduženi otvor za dve kamere. Ovi otvori su, od objave telefona, bili veoma zanimljivi kreativcima, u izradi interesantnih pozadina za početni ekran.

Postoje dva pristupa, kada su u pitanju izrezi i otvori za kamere u ekranu. Moguće je sakriti kameu na najbolji mogući način ili se potpuno pepustiti i prihvatiti funkciju. Samsun, prema svemu sudeći pokušava da sakrije ovaj otvor, jer svaki fabrički wallpaper ima tamni deo u gornjem desnom uglu. Sd ruge strane, brojni vlasnici Galaxy S10 telefona su se odlučili za suprotan pristup i kreativno otkrivanje otvora, što je iztrodilo zanimljiv subreddit.

samsung2_54.jpg


Trend je izgleda započeo Twitter korisnik @Mattcabb, ali je od tada postao mnogo veći. Subreddit /r/S10wallpapers je prepun pozadina koje iskorišćavaju postojanje otvora za kamere. Na fotografijama možete videti neke od primera kreativnog načina na koji je moguće potencirati otvore.

Postoje i oni koji idu u krajnost da na displej stave dosdatne izreze za kamere. Za one koji žele da na zanimljiv i šaljiv način ukažu na postojanje otvora/izreza na svom telefonu /r/S10wallpapers subreddit je prava stvar.

Izvor: Android Police

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei Y7 (2019) stigao u srednji segment tržišta

Motorolin sklopivi telefon sa dva ekrana će nuditi zanimljive softverske funkcije

10104
10105
10106
10107
10108
10109