Powercolor prikazao novi Double Blades dizajn

Powercolor je najavio novu seriju double blade ventilatora koja je izrađena u saradnji sa njihovim partnerom, Double Blades. Novi dizajn dodaje dodatno sečivo u ventilator koje je zapravo prikačeno na originalno i može da absorbuje protok vazduha u centar čime se obezbeđuje 20 odsto više protoka vazduha u odno

Powercolor je najavio novu seriju double blade ventilatora koja je izrađena u saradnji sa njihovim partnerom, Double Blades. Novi dizajn dodaje dodatno sečivo u ventilator koje je zapravo prikačeno na originalno i može da absorbuje protok vazduha u centar čime se obezbeđuje 20 odsto više protoka vazduha u odnosu na tradicionalne i postojeće dizajne. Novi dizajn takođe sprečava da se prašina skuplja na ležajevima i/ili dnu ventilatora te produžava životni vek hladnjaka kao i grafičke kartice. Prema Powercoloru, novi Double Blades dizajn će biti implementiran u budućim grafičkim karticama.  
Powercolor Double Blades

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi