Greška

Došlo je do greške.

Povučena GTA trilogija za PC, Rockstar Launcher van funkcije

12.11.2021 15:19 | 0 Games
Povučena GTA trilogija za PC, Rockstar Launcher van funkcije

 

Nešto je pošlo po zlu od jučerašnjeg lansiranja GTA Trilogy na PC-u. Od sinoć, svako pominjanje PC verzije je uklonjeno sa Rockstar-ovog sajta, a aplikacija Rockstar Games Launcher je potpuno van mreže. Svako ko ga je kupio pre nego što je nestao, trenutno ne može da igra.

Iz nekog razloga, Rockstar je odlučio da ukloni sve verzije GTA III, Vice Citi i San Andreas iz alternativnih PC prodavnica—uključujući Steam—što znači da je njegov softver jedini način da igrate igru. Ili tačnije, jedini način da ga ne igrate, većinu vremena otkako je trebalo da bude objavljen.

Rockstar Tviter podrška je ovo opisala kao „privremeno van mreže zbog održavanja“, rekavši da će se usluge vratiti čim se ovo završi. Osim toga, to je rečeno pre nekih 18 sati, na dan velikog lansiranja remasterizovanih verzija prve tri 3D Grand Theft Auto igre, koje je kompanija istovremeno učinila nedostupnim u bilo kom prethodnom obliku.

 

Ako ste propustili: Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition stiže u novembru, potvrđeni PC zahtevi

„Zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju“, rekli su kupcima koji su upravo potrošili novac na igru koja je iznenada skinuta istog dana. „Dok nastavljamo da radimo na obnavljanju usluga za Rockstar Games Launcher i podržane naslove.“

Kotaku je testirao novije GTA naslove koji su na Steam-u, a ni oni se ne mogu pokrenuti zahvaljujući problemima sa serverom, povezanim sa Rockstarovim launcherom.

Očigledno je da se dogodilo nešto prilično loše, jer će skoro ceo jedan dan, a kompanija čak ni ne nudi procenu kada bi moglo sve ponovo da proradi.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


 

Huawei Watch GT Runner dolazi 17. novembra

Xiaomi prodao najviše uređaja tokom rasprodaje 11.11, Apple na drugom mestu

10404
10405
10406
10407
10408
10409