Greška

Došlo je do greške.

Povratite kontrolu nad onim što vam je zaista vredno uz HTC-ov blockchain telefon

11.07.2018 18:24 | 0 Mobile
Povratite kontrolu nad onim što vam je zaista vredno uz HTC-ov blockchain telefon


Saopštenje za javnost
 
Kontekst i značenje se uništavaju zakonima o zaštiti autorskih prava i privatnosti, koji su napisani za neka prošla vremena. Pridružite se ljudima koji će povratiti kontrolu nad vrednostima koje postoje u ličnom identitetu i podacima.

HTC, vodeći inovator na polju pametnih telefona, predvodi ovaj pokret, a sve počinje u trećem kvartalu omogućavanjem ranog pristupa Exodusu – prvom značajnom blockchain telefonu na svetu.

HTC ima viziju da proširi blockchain ekosistem stvaranjem prvog telefona na svetu koji je namenjen decentralizovanim aplikacijama i sigurnosti. Predstavljanjem HTC Exodusa, koji poseduje veoma važni „cold storage wallet“, to sada može postati realnost.

„U doba interneta ljudi generalno imaju razvijenu svest o svojim podacima, a ovo je savršena prilika da se korisnicima omogući kontrola nad njihovim digitalnim identitetom. Exodus je odličan početak, jer je telefon najličniji uređaj, a ujedno je i mesto odakle potiču svi vaši podaci. Uzbuđen sam zbog mogućnosti koju donosi, mogućnosti da decentralizuje internet i preoblikuje ga za modernog korisnika“, izjavio je Phil Chen, HTC-ov direktor za kripto poslovanje.

Pojava Bitcoina i Ethereuma je sa sobom donela i ideju digitalne nestašice i tokena koji nisu zamenljivi (NFT). Sada je HTC sklopio partnerstvo sa prvom i najpopularnijom svetskom NFT igrom na blockchainu, Cryptokitties, i dobio ekskluzivno pravo distribucije na mobilnim uređajima, putem odabranih HTC uređaja, počevši od U12+. Ovo je značajan prvi korak u stvaranju platforme i distributivnog kanala za kreativce koji stvaraju jedinstvena digitalna dobra. Mobilni je najrasprostranjeniji uređaj u istoriji čovečanstva, i da bi digitalna sredstva i decentralizovane aplikacije iskoristile svoj potencijal, mobilni će morati da bude glavno mesto distribucije.

htc2_50.jpg

Partnerstvo sa Cryptokitties je početak kolekcionarskog tržišta i prodavnica kripto aplikacija za igranje.

„Jasan nam je potencijal digitalne nestašice i unikatnosti. Sa Exodusom, HTC želi da postane glavni igrač na tržištu blockchain dobara. Ovde smo da bi pozvali sve programere da kroz nas distribuiraju svoje blockchain igre sa kolekcionarskim i NFT konceptom. Verujemo da postoji promena paradigme i da se klatno vraća nazad na vlasništvo i vrednost sadržaja.“ Izjavio je Phil Chen.

HTC je objavio sklapanje partnerstva sa dve kompanije, sa kojima će ubrzati napredak – Animoca, distributer Cryptokitties igre i Bitmark, kripto bazirani projekat digitalnog vlasništva.

Ovo je samo početak HTC-ove pomoći u borbi protiv komoditizacije čovečanstva.

Oslobodite svoje podatke i pridružite se Exodusu, tako što ćete obezbediti rani pristup agentu decentralizacije u trećem kvartalu. Posetite sajt htcexodus.com. Dodatne informacije o specifikaciji će biti dostupne u narednim mesecima.

Izvor: HTC

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |

a na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Mozilla testira menadžer za lozinke na Firefoxu za iOS (video)

Sony pokriva srednji segment sa Xperia XA2 Plus telefonom

10104
10105
10106
10107
10108
10109