Greška

Došlo je do greške.

Potvrđeno da OnePlus 7 neće imati opciju bežičnog punjenja

27.02.2019 11:30 | 0 Mobile
Potvrđeno da OnePlus 7 neće imati opciju bežičnog punjenja


U intervjuu, koji je za CNET dao Pete Lau - CEO kompanije OnePlus, otkriveno je da naredni OnePlus telefon neće imati opciju bežičnog punjenja. Pomenuta opcija je uglavnom bila izostavljana iz OnePlus linije kako bi se cena telefona zadržala niskom.

Ovo ne znači da OnePlus nikada neće ponuditi opciju bežičnog punjenja na budućim uređajima. "OnePlus punjenje je jedno od najboljih", istakao je Lau, osvrnuvši se na Warp Charge (ranije Dash Charge) tehnologiju. Prema njegovim rečima, bežično punjenje je previše sporo u svom trenutnom standardu u poređenju sa Dash punjačem koji telefon do vrha puni za pola sata.

 

Pogledajte još: OnePlus želi da korisnici dizajniraju narednu funkciju za OxygenOS


OnePlus aktivno radi na poboljšanju tehnologije bežičnog punjenja koja će biti od konkretne koristi korisnicima, a prema mišljenju kompanije to znači da bi trebalo da bude značajno brža. Trenutni izazov je pronalaženje načina da se uređaj brzo napuni, a da se pri tom ne proizvede previše toplote.

Na pitanje, da li će novi Qualcomm Quick Wireless Charge standard biti implementiran u OnePlus uređaje u budućnosti, Pete Lau nije želeo da da komentar.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Google Duo sada dostupan za desktop browsere

Meizu 16s fotografije pokazuju AMOLED ekran bez izreza

10104
10105
10106
10107
10108
10109