Greška

Došlo je do greške.

Potvrđeno da neće postojati taster za izmenu tvitova

17.01.2020 16:13 | 0 Software/Web
Potvrđeno da neće postojati taster za izmenu tvitova


Taster za izmenu tvitova je sigurno jedna od karakteristika koja se najviše zahteva od strane korisnika Twittera. Međutim, ova funkcija neće biti implementirana.

U video intervjuu za WIRED, CEO Twittera Jack Dorsey je odgovorio na pitanje jednog korisnika servisa (@taisydorres). On je potom na Twitteru, preko tvita, odgovorio da implementacija tastera za izmenu tvitova neće biti implementirana u skorije vreme, a možda i nikada.


Prema njegovim rečima, taster za izmenu tvitova se kosi sa kompletnim konceptom Twittera. "Započeli smo rad kao SMS, servis za slanje poruka. A kao što svi znate, jednom kada pošaljete tekst, ne možete ga povući. Želeli smo da sačuvamo ovu funkcionalnost, osećaj iz ranih dana", istakao je Dorsey.

S druge strane, CEO Twittera nije u obzir uzeo da većina drugih društvenih mreža (kao što je najveći konkurent Facebook) omogućavaju da se pored deljenja sadržaja drugih korisnika, on i menja. Ukoliko je to moguće kod drugih servisa, sigurno je da istu funkciju može da implementira i Twitter.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Xiaomi Mi 10 poster otkriva datum objave telefona

Evo i specifikacija kamera i baterija za Samsung Galaxy A31 i A41

10504
10505
10506
10507
10508
10509