Greška

Došlo je do greške.

Potvrđena dva nova OnePlus mobilna uređaja – Ace i 10R

15.04.2022 11:54 | 0 Mobile
Potvrđena dva nova OnePlus mobilna uređaja – Ace i 10R

 

Kompanija OnePlus potvrdila je da će svoja dva nova telefona, OnePlus 10R i OnePlus Ace biti predstavljeni publici tokom aprila. Prvi od ova dva mobilna uređaja, Ace, biće lansiran u Kini 2. aprila, dok će se 10R naći pred indijskom publikom 28. aprila. Uz to, prve fotografije ova dva telefona pojavile su se na društvenoj mreži Twitter.

Uz to, očekuje se da će se tokom događaja koji će se održati 28. aprila pojaviti još jedan mobilni uređaj, ali za sada nema više informacija o tome koji je telefon u pitanju i šta bi on mogao doneti korisnicima.

Suštinski, i OnePlus 10R i OnePlus Ace imaju identičan dizajn, makar prema fotografijama koje su dostupne javnosti. Uz to, i specifikacije ova dva mobilna uređaja trebalo bi da budu takođe veoma slične, makar prema trenutno dostupnim nezvaničnim informacijama. Štaviše, maltene je potvrđeno da su ovo, u stvari, dva ista uređaja, ali pod drugačijim imenima i za različita tržišta. Prvo će OnePlus Ace biti predstavljen na kineskom, a zatim će OnePlus 10R stići na indijsko tržište.

Sa fotografija se može uočiti veliko kućište za kamere u gornjem levom uglu ovih, tačnije, ovog, mobilnog telefona. Tu će se nalaziti jedan glavni senzor na vrhu, kao i dva pomoćna ispod nje. Glavni senzor mogao bi imati rezoluciju od 50MP prema trenutnim infomacijama, dok bi pomoćni senzori bili rezolucije 8MP i 2MP.

 

Pogledajte još: OnePlus Nord 2T 5G se pojavio i donosi neobičan dizajn kamere, novi procesorŠto se tiče selfi kamere, ona bi trebalo da bude rezolucije 16MP. Uz to, primetan je i neobičan dizajn telefona na kom su primetne neravnine u obliku isturenih linija u segmentu telefona koji se prostire od sistema kamera do donje ivice ovog uređaja.

Kompanija OnePlus je ranije najavila kako će ovi mobilni telefoni koristiti MediaTek 8100 čipset, a da će tu biti i podrška za brzo punjenje od 150W. Na kraju, očekuje se i ekran veličine 6.7 inča uz brzinu osvežavnja ekrana od 120HZ, javlja Pocket-Lint.

Za sada, nije poznato koliki bi mogao biti kapacitet baterije. Za ostale, detljane i zvanične informacije, moraćemo da sačekamo zvanični događaj.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Apple proziva loše momke iz Facebook-a

Huawei nova 9 SE: Revolucija u vlogovanju

10104
10105
10106
10107
10108
10109