Greška

Došlo je do greške.

Potpuno nov osećaj rada na računaru sa Cooler Master stolicama

11.01.2023 14:41 | 0 Games
Potpuno nov osećaj rada na računaru sa Cooler Master stolicama

Cooler Master Orb X zapravo nije stolica već prava višenamenska stanica koja ispunjava različite zahteve rada, zabave i igranja pružajući jedan potpuno novi nivo komfora i luksuza. Praktično ne morate više da ustajete od računara samo da vam prinesu klopu. Orb X izgleda poput poluzatvorene kapsule koja omogućuje korisniku da uživa u audio i vizuelnom iskustvu uz pozmašan nivo komfora – jedno pravo futurističko radno mesto za računarom. 

Sledeći model je Synk X stolica klasičnog oblika, veoma udobna i komforna koja vam dozvoljava da se tokom dužeg vremena potpuno opustite i čitavim bićem uronite u svet virtuelne realnosti. CoolerMasterSynkX.jpg

Cooler Master Motion 1 je stolica namenjena ljubiteljima akcije zahvlajujući ugrađenom Force FeedBack sistemu za potpuno realističan povratni osećaj tokom akcije jer je sposobna da kreira 65 000 povratnih talasnih efekata. Tako ćete se stvarno osećati kao da ste na mestu akcije tokom igranja ili gledanja filmova. Kakav užitak, takva i cena od 2200 USD. 

 cmmotion1.jpg

Gde se sedi tu mora i da se gleda. Ne u bilo šta, već ovako napredne sedeljke zahtevaju jednako impresivan monitor. Zato je tu novi Cooler Master 27” monitor sa prikazom 4K rezolucije i osvežavanjem na 165 Hz. Koristi Quantum Dot, Mini Led ekran sa ultra brzim odzivom i dinamičkom sinhronizacijom prikaza frejmova. Pokriva prikaz DCI-P3 kolor palete, a vezu sa računarom ostvaruje preko HDMI 2.1 porta sa transferom od 48 Gbps.

 CMGP27Umonitor.jpg

PR tekst

Cooler Master noviteti za ovu godinu prikazani na CES 2023

Cooler Master predstavio kompletnu liniju ATX 3.0 napajanja

10404
10405
10406
10407
10408
10409