Greška

Došlo je do greške.

POSAO: Benchmark traži saradnika u oblasti informativnih sadržaja

06.11.2021 21:32 | 0 Biznis IT
POSAO: Benchmark traži saradnika u oblasti informativnih sadržaja

 

PAŽNJA! Benchmark webtim traži novog člana redakcije. Pametnog, vedrog, širokih vidika i shvatanja, nekoga ko voli nove tehnologije i prati kretanja na dnevnom nivou. Visprenog i pismenog, poznavanje pravopisa srpskog jezika je obavezno. Prednost imaju oni koji tečno govore i pišu engleski jezik sa posebnim osvrtom na poznavanje terminologije iz oblasti IT-a. Radi se od kuće, zato nije obavezno da živiš u Beogradu, ali ćeš biti obavezan da periodično prisustvuješ sastancima u sedištu firme. Muško ili žensko, nama je svejedno - nemamo rodnih predrasuda.

Koji je konkretan posao u pitanju? Održavanje rubrike Vesti. Zbog današnje potrebe široke konzumacije blagovremenih informacija, vesti su postale među najbitnijim sadržajima Benchmark websajta. Moraš biti aktivan sa vestima tokom većeg dela dana. Da pratiš i biraš one najvažnije i najbitnije. Da si dovoljno u tokovima najvažnijih IT zbivanja da bi to na pravi način uradio. Ukoliko treba napisati neku opservaciju ili autorski članak o važnom trendu i događanjima na tržištu, očekujemo da to i uradiš.

Očekujemo da imaš iskustvo iz oblasti administriranja webstranica, barem u nekom od najpopularnijih CMS-ova. Ako nemaš, a sve ostalo ispunjavaš – naučićemo te. Zbog toga podrazumevamo da si vredan kao mrav i spreman da stalno učiš. Da nisi negativna osoba i da imaš optimistički stav prema svetu u kome živiš. Da znaš da voliš.

Insistiramo da si aktivan, da imaš svoje mišljenje i deliš sa nama ideje. Da doprinaseš rastu popularnosti Benchmark sajta kroz svoj pristup radu i novitete koje će nas zajedno učiniti boljim i bližim našoj publici. Da imaš viziju i znaš kako da je ostvariš kroz svoj rad, doprinos i saradnju sa ostalim članovima Benchmark redakcije. Da si šaljiva i otvorena osoba, jer smo mi u Benchmarku baš takvi. Timski igrač bez problema u komunikaciji sa drugim osobama. Spreman na razmenu mišljenja bez teških osećanja. To je najmanje što očekujemo od tebe. Razgovor za posao nakon prijave se podrazumeva.

Koji je tvoj prvi korak? Simuliraj jedan radni dan. U okviru toga, kao obavezni deo napisaćeš deset odabranih dnevnih vesti tog dana iz oblasti mobilnih telefona, dešavanja na socijalnim mrežama, aktuelnim temama kao što je recimo tržište kriptovaluta, kao i ostale zanimljivosti u oblasti IT-a. Ako imaš neku novu ideju ili pristup - slobodno je interpetiraj. To će biti tvoj plus u prijavi. Obavezno nam pošalji CV. Sve to na adresu [email protected]  Konkurs je otvoren od danas pa do 15.novembra 2021. godine. Nakon toga...

… vidimo se u Benchmark redakciji 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Jason Guo, Realme: rastemo i bićemo još bolji!

Opcije boja za Samsung Galaxy A33 najavljene uoči zvaničnog lansiranja

10604
10605
10606
10607
10608
10609