Greška

Došlo je do greške.

Pojavio se prvi Lightning-bazirani bežični Qi punjač

16.01.2018 19:02 | 0 Mobile
Pojavio se prvi Lightning-bazirani bežični Qi punjač


LXORY nije velika kompanija na tržištu bežičnih punjača, ali je prva koja donosi bežični punjač sa ulazom za Apple Lightning konektor.

Gotovo svi drugi punjači koriste MicroUSB, USB-C ili sopstveni port za punjenje uređaja, ali LXORY Dual Wireless Charging Pad nudi ulaz za Apple-ov konektor. Ovo znači da korisnici neće morati da menjaju kablove kada se prebacuju sa kablovske na bežičnu opciju punjenja svojih uređaja.

Pored toga što prvi nudi Lightning podršku, LXORY ide i korak dalje sa ponudom MicroUSB i USB-C ulaza. Ovo znači da bez obzira koji kabl se koristi, korisnik može da bude miran sa LXORY padom koji će pokriti sve opcije punjenja.

Sam pad može da puni do dva Qi-osposobljena uređaja istovremeno, a ima i USB Type-A za povezivanje još jednog kabla za punjenje.

LXORY pad ima i nekoliko manjkavosti, pa tako korisnik sam mora da obezbedi priključak za zid, LXORY pad podržava samo 5W za svaki pad za punjenje i neće moći da iskoristi prednosti Apple i Sasmung funkcija brzog punjenja koje zahtevaju 7,5W i 9W.

Cena LXORY pada iznosi oko 29 dolara, ali nije deo zvaničnog Apple MFi programa.

Izvor: TheVerge

Komentari

0 Dodaj komentar

BitTorrent sigurnosna ranjivost hakerima omogućava kontrolu nad računarima

Twitter negira da špijunira podatke korisnika

10104
10105
10106
10107
10108
10109