Greška

Došlo je do greške.

Pojavio se novi render Google Pixel Watch izgleda

20.04.2022 15:43 | 0 Mobile
Pojavio se novi render Google Pixel Watch izgleda

 

Google Pixel Watch je dugonajavljivana sprava koja nikako da se pojavi pred korisnicima. Da se podsetimo, prve informacije u ovom pametnom satu dobili smo još decembra prošle godine kada su se pojavili prvi nezvanični podaci o ovom proizvodu kompanije Google.

Tada, fotografije su pokazale jedan veoma elegantan dizajn niskog profila sa dobrano zaobljenim ivicama koje se prelivaju sa strana i ka kaišu za sat. Tada, spekuilisalo se i da će ovaj pametni sat upotrebljavati Exynos procesore, ali još uvek nema nikakvih potvrda o tome da li je to tačno ili ne.

U ovom trenutku pred nama je nova nezvanična fotografija za Google Pixel Watch koju je dostavio leakster Evan Blass za portal 91Mobiles. Ovaj render prikazuje prednju stranu Google pametnog sata prema kojoj se vidi prva naznaka integracije sa aplikacijom FitBit.

 

googlewatch.jpgNaime, jedna od ikonica koje se mogu videti na ovoj fotografiji ima logo aplikacije FitBit koju je kompanija Google kupila tokom 2021. godine. Pored toga, dostupne su i informacija o tome da bi Google Pixel Watch mogao da se pojavi pred publikom sa WearOS 3.1 korisničkim interfejsom.

U ovom trenutku još uvek nema konkretnih informacija o tome kada bi se Google Pixel Watch mogao pojaviti pred publikom. Međutim, prema informacijama koje su dostupne posredstvom insajtera Džona Prosera (John Prosser), kompanija Google mogla bi nas obradovati pred kraj maja i tada predstaviti ovaj novi pametni sat.

Ali, sve ovo je i dalje spekulacija, jer se pominjalo i da će se ovaj sat pojaviti pred publikom zajedno sa telefonima iz Pixel 6 serija. Ali, sada nas očekuje i Pixel 6a, pa je možda to stvarno idealni trenutak da publika najzad vidi ovaj pametni sat, ukoliko korisnike to još uvek interesuje. Što se nas tiče, mi smo zainteresovani, ali što je mnogo nekada je zaista mnogo.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Prvi problemi za Netflix, korisnici beže

BOE proširuje proizvodne kapacitete OLED panela za pametne telefone

10104
10105
10106
10107
10108
10109