Greška

Došlo je do greške.

Pojavili su se specifikacije i renderi za nove Realme Buds Air 3 slušalice

18.01.2022 14:48 | 0 Mobile
Pojavili su se specifikacije i renderi za nove Realme Buds Air 3 slušalice

 

Realme je lansirao Buds Air TWS slušalice još u decembru 2019. i predstavio Buds Air 2 prošlog februara, kojima će uskoro pridružiti i Buds Air 3 pošto su se njihove specifikacije i render pojavili na mreži.

Realme Buds Air 3 će doći u beloj i plavoj boji, a slika koja se pojavila pokazuje nam slušalice i njihovu futrolu za punjenje u ovoj drugoj. Možete videti da slušalice imaju dizajn sa štapićima i da dolaze sa silikonskim vrhovima za ušnu školjku. Međutim, čini se da ni slušalice a ni kućište nemaju sjajnu završnu obradu kao Buds Air 2.

Osim toga, Realme je ovog puta imao drugačiji dizajn za kućište za punjenje, a njegov poklopac sada ima logo kompanije.

Kada pričamo o specifikacijama i karakteristikama, izvor kaže da će Buds Air 3 imati IPX5 rejting, Bluetooth 5.2, Transparency Mode i Hibrid ANC, koji će smanjiti buku do 40 dB.

 

Pogledajte još: Realme 9i je ozvaničen sa baterijom od 5.000 mAh, punjenjem od 33W, SD680Kapacitet baterije Realme Buds Air 3 nije poznat, ali izvor tvrdi da će nuditi 7 do 30 sati reprodukcije muzike. Nepotrebno je reći da ćete ovoliko trajanja dobiti kada ste upareni sa kućištem za punjenje i verovatno sa isključenim ANC-om. Buds Air 2 je reklamiran da nudi ukupno 22,5 sati reprodukcije sa uključenim ANC-om i 25 sati bez njega.

Prethodne informacije su tvrdile da će Realme Buds Air 3 imati detekciju u uhu, režim Bass Boost+ i USB-C. TWS će takođe omogućiti korisnicima da prilagode svoje audio postavke, a funkcija pod nazivom Dual Device Connection će vam omogućiti da povežete slušalice sa dva uređaja istovremeno.

Još uvek nema ni reči o njima iz Realme-a, ali ne bi trebalo da prođe mnogo vremena pre nego što nove Realme TWS budu ozvaničene, prenosi GSM Arena.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Xiaomi Redmi Note 11 serija stiže u Evropu 26. januara

Potvrđeno: Microsoft kupuje Activision Blizzard za 68,7 milijardi dolara!

10104
10105
10106
10107
10108
10109