Pojavili su se finalni CAD renderi za iPhone XI

Sada imamo navodne "finalne" CAD-bazirane rendere iPhone XI telefona

Svojevremeno su se pojavili renderi, koji su navodno prikazivali dolazeći iPhone XI, koji na poleđini ima veliku izbočinu za kameru. Sada imamo navodne “finalne” CAD-bazirane rendere iPhone XI telefona, a na njima se pomenuta izbočina i dalje vidi.Ukoliko su renderi autentični, ovo je verovatno najveća izbočina za kameru koju smo do sada videli na nekom telefonu. U okviru ovog modula su smeštena tri kamera senzora, veliki LED blic, kao i otvor za mikrofon. Zanimljivo je da je kompletna poleđina kreirana od jedne staklene ploče, koja prekriva i izbočinu za kameru.
iphone2_21.jpgS prednje strane se nalazi 5.8-inčni AMOLED displej. Izvor fotografija ističe da su okviri oko ekrana ukupno gledano postali nešto tanji, ali je telefon veći po svim parametrima od svog prethodnika. Navodne dimenzije uređaja iznose 143,9 x 71,4 x 7,8 milimetra, dok je njegov prethodnik iPhone XS imao dimenzije od 143,6 x 70,9 x 7,7 mm.
iphone3_8.jpgOčekuje se da će Apple naslednike svojih iPhone XS, XS Max i XR modela predstaviti uobičajeno tokom septembra. Više rendera telefona je dostupno u linku izvora.Izvor: Cashkaro
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi