Greška

Došlo je do greške.

Pojavili su se detalji iPhone 11 kamere i neke iOS 13 funkcije

25.05.2019 12:59 | 0 Mobile
Pojavili su se detalji iPhone 11 kamere i neke iOS 13 funkcije


Iako nas od objave novih iPhone modela dele meseci, kao i od objave iOS 13 softvera, poznati YouTube kanal EverythingApple i dojavljivač Max Weinbach su objavili neke zanimljive informacije o dolazećim iPhone-ima i iOS 13.

Kada su iPhone-i u pitanju, dva premijum telefona će imati velike OLED panele: 5.8-inčni za standardni i 6.5-inčni za Pro/Plus varijantu. Izrez u ekranu je i dalje prisutan. Izveštaji pominju poboljšanu Face ID funkciju, kao i značajna poboljšanja za stereo zvučnike.

Kada su u pitanju kamera poboljšanja, već znamo da će ovogodišnji iPhone-i imati tri kamere na poleđini - standardnu, telefoto i ultraširoku. Širokougaona kamera bi trebalo da omogući polje pregleda od 120 stepeni. Apple će na poleđini implementirati i poboljšani LED blic. Pored ovoga, izbočina za kameru će biti značajno manja nego na prethodnim generacijama telefona.


Što se tiče iOS 13 funkcija, neke od njih su opisane. Tu je takozvani Dark Mode, koji će biti sistemski a primenjivaće se i na eksterne aplikacije. Međutim, Apple će se fokusirati na tamniju sivu umesto na pravu crnu pozadinu, kako se prethodno očekivalo.

Pored ovoga, iOS 13 će početi više da uči iz korisničih akcija i ponašanja, pa će tako biti dostupno pametno upravljanje RAM-om i drugo. Jailbreaking će takođe biti otežan.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei više ne može zvanično da koristi microSD kartice u budućim telefonima

Lenovo Z6 Pro 5G će imati varijantu sa providnom poleđinom

10104
10105
10106
10107
10108
10109