Pojavili se renderi Sony Xperia XR telefona

Do sada smo već imali prilike da čujemo da Sony radi na novom Xperia telefonu sa brojem modela F833X, a sada možemo videti i rendere uređaja.

Do sada smo već imali prilike da čujemo da Sony radi na novom Xperia telefonu sa brojem modela F833X. Nedavno smo čak imali prilike da vidimo da je prototip takvog telefona prodavan u Hrvatskoj na internetu, ali sada nam poznati @OnLeaks nalog pokazuje rendere predstojećeg uređaja. Nažalost, nisu nam otkrili i tačne specifikacije telefona koji bi trebalo da nosi naziv Sony Xperia XR.
Ipak, ukoliko su raniji benchmark testovi tačni, on bi ispod haube trebalo da ima Snapdragon 820 čipset, 3 GB RAM i 32 GB interne memorije. Takođe se poručuje da bi telefon trebao da ima 5,1-inčni Full HD ekran, kameru od 23 megapiksela na poleđini kao i kameru od 13 megapiksela sa prednje strane.
Po svemu što možemo da vidimo, telefon zadržava Sony dizajnerski stil. Sony ima zakazanu konferenciju na IFA sajmu u Berlinu 1. septembra pa ćemo telefon najverovatnije videti tada.
Sony potvrdio prisustvo na IFA 2016 konferenciji
Izvor: Ubergizmo
Sve informacije vezane za Sony, možete pogledati na Sony hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi