Pojavili se novi Surface Phone renderi

Očekuje se da će uređaj prikazivati različite korisničke interfejse na dva ekrana, u zavisnosti od moda koji se koristi

Tokom poslednjih nedelja postalo je jasno da će uređaj, kodnog imena Andromeda, zaista i biti sklopivi Surface uređaj, koji bi istovremeno mogao biti i dugo očekivani Surface telefon.Decembra prošle godine, kao i pre nekoliko dana, pojavili su se renderi uređaja. Rendere je kreirao David Breyer, a bazirani su na informacijama iz Microsoftovih patenata. Prema navodima, inženjerski primerci, koje je Microsoft proizveo, efektno se poklapaju sa Breyerovim renderima.
 
mic2_14.jpg
Breyer je sada objavio nove rendere, bazirane na dva moda za Surface Phone. Očekuje se da će uređaj prikazivati različite korisničke interfejse na dva ekrana, u zavisnosti od moda koji se koristi. Prikazan nam je laptop mod uz virtuelnu QWERTY  tastaturu u dnu ekrana. U gejming modu, donji displej ima virtuelne Xbox kontrole, dok se igre pregledaju u gornjem ekranu.Surface Phone se očekuje u nekom periodu tokom ove godine, jer Microsoft svoju sklopivu formu želi da na tržište plasira pre Samsunga. Samsungov Galaxy X se očekuje tokom MWC 2019 događaja u februaru.Izvor: PhoneArena
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
a na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi