Pojavili se navodni renderi Moto M telefona

Moto M bi trebalo da bude zvanično predstavljen na događaju 8. novembra, a u međuvremenu su se pojavili renderi uređaja na sajtu Nowhereelse.fr.

Moto M je dolazeći telefon na kome radi Motorola. Smartfon bi trebalo da bude zvanično predstavljen na događaju 8. novembra, a u međuvremenu su se pojavili renderi uređaja na sajtu Nowhereelse.fr.Kao što se može i videti, Moto M je skladan uređaj. Takođe, vidljivo je da telefon ima senzor otiska prsta na poleđini. Za sada nije poznato da li će stići sa konektorima koji će ga učiniti kompatibilnim sa Moto Modovima.
MotorolaMotoMPress2.jpgKada su specifikacije u pitanju, Moto M će imati 5.5-nčni Full HD displej, MediaTek Helio P15 čipset sa procesorom klokovanim na 2.2GHz. Pre ovoga, postojale su i glasine da bi telefon mogao imati Qualcomm Snapdragon 615.Očekuje se da će Moto M imati i 4GB RAM-a, 32GB skladišnog prostora + microSD slot, kameru od 16MP na poleđini, 8MP prednju kameru i 3050mAh bateriju. Zvaničnu potvrdu ovih karakteristika imaćemo 8. novembra.
MotorolaMotoMPress3.jpgIzvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi