Pojavili se detalji o Assassin's Creed filmu

Glavna uloga je poverena Majklu Fasbenderu, a radnja ovog filma će biti smeštena u Španiji i fokusiraće se na zloglasnu špansku inkviziciju

Dugoočekivani Assassin’s Creed film je u razvoju već neko vreme, a sada su se pojavili neki detalji o njemu. Ova gejmerska franšiza je doživela veliki broj izdanja, ali će film svakako biti najveći ne-igrački poduhvat. Glavna uloga u filmu je poverena holivudskom glumcu Majklu Fasbenderu, a VCPost nam donosi izveštaj prema kome će radnja ovog filma biti smeštena u Španiju i fokusiraće se na zloglasnu špansku inkviziciju koju je vodio Tomas de Torquemada. Fasbender će igrati dvostruku ulogu jer i sam film karakteriše dupli zaplet, jedan koji se odigrava u današnjici i jedan koji se odigrava u pomenutom istorijskom okruženju. U sadašnjici on glumi Majkla Linča koji nevoljno ulazi u sukob ubica i templara. On biva podvrgnut testovima istraživača Jozefa koji radi za vodeću korporaciju Templara Abstergo. Fasbender putem Animus tehnologije koju smo već videli u igrama, istražuje svoju genetsku memoriju kako bi kontrolisao Aguilar de Agarorobo, ubicu koji je delovao tokom španske inkvizicije. Njemu će pomagati ženski ubica Lara, a cilj će im biti da sruše Tomasa de Torquemada.
Izvor: VCPost

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi