Greška

Došlo je do greške.

Pojavili se zvanični detalji strateškog partnerstva kompanija Honor i Qualcomm

21.05.2021 09:14 | 0 Biznis IT
Pojavili se zvanični detalji strateškog partnerstva kompanija Honor i Qualcomm

 

Nakon razvoda od Huaweija, Honor je stupio u strateško partnerstvo sa Qualcommom. Kompanija je najavila da će postati jedan od prvih OEM proizvođača sa najnovijim čipsetom, Qualcomm Snapdragon 778G, koji će se naći u jednom od pametnih telefona HONOR 50. Pored toga, tu je nova HONOR Magic serija pametnih telefona koja će se fokusirati na kvalitet slike, za koji se navodi da koristi najkvalitetniji Qualcomm čipset.

Strateško partnerstvo između Qualcomma i HONOR-a podvlači napore HONOR-a da u potpunosti prihvati svoj globalni lanac snabdevanja, kaže kompanija. HONOR kaže da će u potpunosti prihvatiti globalni lanac snabdevanja i da će nastaviti da blisko sarađuje sa vodećim globalnim partnerima u industriji kako bi stvorio veću vrednost za svoje kupce.

Za manje upućene, iako je bila podružnica Huawei-a, HONOR-u nije bilo dozvoljeno da bude deo partnerstva Qualcomma. Stoga u protekloj godini nismo videli nove HONOR proizvode sa Qualcomm čipsetima. Međutim, stvari se sada menjaju. Brend HONOR je Huawei prodao i on sada ispunjava uslove za zapošljavanje i pristup čipovima kompanije Qualcomm svojim dolazećim uređajima, što je tačno ono što kompanija i radi.

„Kao globalni tehnološki brend, HONOR je razvio snažnu mrežu vodećih partnera u našem lancu snabdevanja, a naše partnerstvo sa Qualcommom pojačava našu posvećenost radu sa globalnim tehnološkim liderima“, rekao je George Zhao, izvršni direktor kompanije HONOR Device Co., Ltd. na samitu Qualcomm China Tech Dai 2021.

Nastavio je: „Sposobnosti koje je HONOR razvio u našoj kompaniji sada su primenjene u našoj upotrebi moćne Snapdragon platforme. Verujemo da će ova saradnja pomoći da se oslobodi krajnji potencijal proizvoda u našoj nameri da našim kupcima širom sveta pružimo vrhunske proizvode i usluge.

Izvor: Pocketnow

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Opera svoj gejming browser donosi na mobilne uređaje

Sedmi po redu Mi Store je danas otvoren u šoping centru Delta City

10604
10605
10606
10607
10608
10609