Pojavile se specifikacije novog HTC Desire telefona

Kompanija sprema novi model u Desire seriji, a @upleaks nam donosi informacije o telefonu trenutno poznatom pod kodnim imenom HTC A50C

HTC je najavio da više neće praviti mini verzije telefona, ali to ne znači da nećemo više videti i modele iz srednje klase. Kompanija sprema novi model u Desire seriji, a @upleaks nam donosi informacije o telefonu trenutno poznatom pod kodnim imenom HTC A50C.
HTC A50C će kao malo iznenađenje odmah doći sa unapred učitanim Sense 7.0 UI korisničkim interfejsom, a tu je naravno i Android 5.0 Lollipop operativni sistem. Što se tiče specifikacija, ovo će biti “high-end Desire” telefon sa osmojezgarnim MediaTek MT6753T procesorom, 2 GB RAM i 16 GB interne memorije, a tu će biti i kamera od 13 megapiksela sa autofokusom i LED blicem, dok će sa prednje strane biti kamera od 5 megapiksela za selfije. HTC A50C će ponuditi dual-SIM podršku i 4G LTE povezivanje, a iako ne znamo veličinu ekrana, znamo da će imati 720p rezoluciju.
Pojavile se specifikacije HTC One ME9 telefona
Izvor: Softpedia
Sve informacije vezane za HTC, možete pogledati na HTC stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi