Pojavile se specifikacije Motorola One Power telefona

Motorola se sprema za objavu Android One uređaja, koji će nositi naziv Motorola One Power

Motorola se sprema za objavu Android One uređaja, za koji se očekuje da će biti naslednik Moto X4 modela. Telefon će nositi naziv Motorola One Power, a sada se pojavilo više specifikacija dolazećeg uređaja.Motorola One Power će imati 6.2-inčni ekran Full HD+ rezolucije sa izrezom, a pokretaće ga Snapdragon 636 čipset, ukombinovan sa 4GB RAM-a i 64GB skladišnog prostora.
Motorola One Power bi mogao biti prvi Moto telefon sa izrezom u ekranu
Sistem sa dve kamere na poleđini se sastoji od 12MP f/1.8 + 5MP f/2.0 senzora, dok prednja kamera ima 8MP senzor sa f/2.2 otvotrom blende. Nove specifikacije se ne poklapaju sa ranijim procurelim informacijama, koje su sugerisale 16MP senzor sa f/1.9 otvorom. Takođe pominjano je i 6GB RAM-a a ne 4GB, ali ovo bi moglo značiti da će postojati dve verzije telefona.Ostatak specifikacija uključuje 3780mAh bateriju i Android Oreo 8.1 operativni sistem. Međutim, ukoliko se zaista radi o Android One uređaju, bez sumnje će biti među prvima koji će dobiti Android P nadogradnju.Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi