Pojavile se pune specifikacije i cena Samsung Galaxy Alpha telefona

Na internetu su upravo procurele pune specifikacije Galaxy Alpha telefona, prvog Samsungovog modela sa metalnim kućištem, a takođe se može saznati i cena ovog uređaja

Samsung Galaxy Alpha bi trebalo da bude prvi smartfon kompanije Samsung čije je kućište izrađeno od metala, a njegovo predstavljanje očekujemo na IFA 2014 događaju u Berlinu. Do sada smo na procurelim fotografijama imali prilike da vidimo kako ovaj model izgleda , a delimično smo znali i specifikacije. Međutim, sada znamo i potpune specifikacije: Samsung Galaxy Alpha će se odlikovati 4,7-inčnim Super AMOLED ekranom 720p rezolucije kao i Android 4.4 Kitkat platformom. Što se tiče hardvera, smartfon će biti opremljen osmojezgarnim Exynos čipsetom koji sadrži 1,8 GHz quad-core procesor i 1,3 GHz quad-core procesor, tu je zatim 2 GB RAM-a, kao i izbor između 32 ili 64 GB interne memorije – bez slota za microSD karticu, kamera od 12 megapiksela kao i baterija od 1860 mAh. Samsung Galaxy Alpha bi trebalo da košta (previsokih) 1050 dolara.
Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi