Greška

Došlo je do greške.

Pojavile se prve zvanične slike providnog Nothing phone (1) telefona

16.06.2022 09:11 | 0 Mobile
Pojavile se prve zvanične slike providnog Nothing phone (1) telefona

 

Kompanija Nothing već neko vreme publiku krčka na tihoj vatri, pružajući tek pokoji mali uvid u ono što donosi njihov prvenac kada su u pitanju mobilni telefoni, phone (1). Prvo, dobili smo priliku da vidimo (i iskusimo) korisničko okruženje koje će ovaj telefon imati. Nakon toga, dobili smo informacije o nekih tehničkim specifikacijama, a sada najzad imamo priliku da pogledamo kako će tačno izgledati ta “providna” zadnja strana ovog uređaja.

Nothingnajava.jpg

Dizajn Nothing phone (1)

Prvi utisak o ovom mobilnom uređaju bele boje jeste da je dizajn apsolutno minimalistički, ali ni upola providno koliko smo to zamišljali. Bela boja za koju nam se čini da je matirana ovom uređaju daje nekako “čist” izgled. Međutim, moramo naglasiti kako nam ovaj uređaj uopšte ne izgleda dosadno.

Iako ne daje potpun uvid u unutrašnje komponente na način koji smo očekivali, tu je sasvim dovoljno uvida da izgled bude neobičan. Takođe, tu je nekoliko različitih tekstura koje čine da segmenti ovog uređaja izgledaju kao zasebne celine. Interesantno, nesvakidašnje, i zanimljivo.

Vidljive komponente

Od komponenti koje vidimo na poleđini Nothing phone (1) izdvajaju se dve kamere za sada još uvek nepoznatih karakteristika, a tu je i kalem za bežično punjenje ovog telefona koji zauzima centralni deo poleđine ekrana.

Pored toga, primećujemo i nekoliko traka koje će svetleti. One se nalaze upravo oko kalema za bežično punjenje, oko modula sa dve kamere, a tu su još jedna prava vertikalna linija pri dnu telefona i jedna iskošena traka u gornjem desnom uglu ekrana. Upravo te svetleće trake su ono što je bilo vidljivo na prvom posteru za Nothing phone (1) kada je najavljeno da novi telefon stiže na leto.

Nothingnajava.jpg

Poznate specifikacije

Kako prenosi portal Techcrunch, Nothing phone (1) najverovatnije će imati Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 mobilni čipset. Od ostalih karakteristika očekuje se ram telefona od recikliranog aluminijuma, a ostale specifikacije u ovom trenutku nisu poznate. Više ćemo saznati 12. jula kada se planira predstavljanje ovog uređaja publici.

Kompanija vivo predstavila X80 Pro - perjanicu svoje ponude

Adobe priprema besplatan Photoshop

10104
10105
10106
10107
10108
10109