Greška

Došlo je do greške.

Pojavile se promo fotografije i video za Google Pixel 3 i Pixel 3 XL

27.09.2018 21:56 | 0 Mobile
Pojavile se promo fotografije i video za Google Pixel 3 i Pixel 3 XL


Proteklih nekoliko nedelja je bilo veoma bogato procurelim vestima i informacijama o dolazećim Google Pixel telefonima treće generacije. Sa toliko dostupnih podataka, gotovo da nije ostalo ništa novo da se sazna o Pixel 3 i Pixel 3 XL modelima. Sada nam sajt MySmartPrice donosi ekskluzivne promotivne fotografije i promo video dolazećih uređaja, koji su fokusirani na softver.

Najveći deo detalja, koje donosi promotivni materijal, je poprilično očigledan. Softver izgleda isto kao Android 9.0 Pie buildovi koje trenutno koriste Pixel 2 i Pixel 2 XL uređaji, sa standardnim Android navigacijama, interakcijom sa obaveštenjima, Active Edge funkcija, Tap To Wake i mogućnost pokretanja kamere pritiskoma na taster za paljenje.


Još jedna zanimljiva funkcija, prikazana u promo videu, jeste deo gde je uređaj sposoban da razume ime restorana pomenutom u email poruci. Dug pritisak na ime restorana daje korisniku opciju da izvrši rezervaciju. Tu je i opcija da tražilo (viewfinder) kamere skenira nečiju email adresu sa poslovne kartice.

Jedina karakteristika novih Pixel 3 i Pixel 3 XL telefona, koja nam u ovom trenutku nije poznata, jesu njihove cene. Međutim, kako će telefoni biti predstavljeni 9. oktobra, nećemo još dugo morati da čekamo kako bismo saznali sve zvanične detalje. Više promo fotografija možete pogledati u linku izvora.

Izvor: MySmartPrice

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Microsoft: Windows 10 je instaliran na preko 700 miliona uređaja

Facebook Messenger redizajn pristiže nekim korisnicima

10104
10105
10106
10107
10108
10109