Pojavile se fotografije Samsungovog novog telefona na preklop

Fotografije Samsungovog predstojećeg telefona na preklop, koji je sertifikovan od strane TENAA agencije prošle nedelje, upravo su se pojavile na internetu

Fotografije Samsungovog predstojećeg telefona na preklop, koji je sertifikovan od strane TENAA agencije prošle nedelje, upravo su se pojavile na internetu. Nakon pogleda na fotografije, možemo da zaključimo da telefon naziva SM-W2016 izgleda kao verzija Galaxy S6 telefona na preklop, a tome pomažu i metalna konstrukcija, kao i staklo koje se koristi. Treba ipak naglasiti da se telefon neće zvati Galaxy Golden 3, već da će najverovatnije biti objavljen kao SM-W2016.
Predstojeći telefon se odlikuje sa dva 3,9-inčna Super AMOLED displeja a svaki je rezolucije 1280 x 786 piksela, kao i Android 5.1.1 Lollipop platformom. Što se tiče ostalih specifikacija, tu je 64-bitni osmojezgarni Exynos 7420 procesor, 3 GB RAM i 64 GB interne memorije, kamera od 16 megapiksela sa zadnje strane, kao i kamera od 5 megapiksela sa prednje strane. Telefon je 15,1 mm debljine a težak 204 grama; radi se o high-end smartfonu koji bi mogao privući ljubitelje telefona na preklop. U ovom trenutku ne znamo tačan datum objave predstojećeg telefona.
Procureli roadmap sugeriše kada bi određeni Samsung Galaxy uređaji mogli dobiti nadogradnju na Marshmallow
Izvor: Sammobile
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi