Pojavile se fotografije prednje strane stakla za nove iPhone modele

Prednja stakla za iPhone nagoveštavaju da su uređaji blizu finalnih faza proizvodnje, te da će biti spremni za najavu i lansiranje u periodu septembar-oktobar.

Neke od prvih fotografija pravih iPhone 6 komponenti počele su da kruže Internetom. Većina onoga što se do sada pojavljivalo su bili prototipi ili fabrički primerci, a sada imamo dokaz da su 4.7-inčni i 5.5-inčni iPhone 6 modeli zaista na putu. Ove najnovije fotografije potiču od Sonija Diksona, koji je poznat po procurelim Apple informacijama. Prednja stakla za iPhone nagoveštavaju da su uređaji blizu finalnih faza proizvodnje, te da će biti spremni za najavu i lansiranje u periodu septembar-oktobar. Vidljiv je novi kružni prorez pored zvučnika. Nije poznato čemu će služiti, ali se pretpostavlja da je u pitanju ili izmeštena FaceTime prednja kamera ili senzor za blizinu. Ostale glasine vezane za novi iPhone 6 pominju tanji telefon, moćniji A8 procesor, displej od kristala safira i nove senzore.Izvor: Pocket-lint

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi