Pojavile se cene Nintendo Switch konzole i kontrolera

Sajt LetsPlayVideoGames izveštava da je Game, maloprodajni lanac iz Ujedinjenog Kraljevstva, informisan o ceni Switch konzole, pre njene objave u martu 2017. godine.

Nintendo će zvanično predstaviti svoju najnoviju Switch konzolu za nekoliko meseci, a tada se očekuje i objava cene konzole. Međutim, ako su najnovije procurele informacije tačne, već znamo šta možemo da očekujemo. Sajt LetsPlayVideoGames izveštava da je Game, maloprodajni lanac iz Ujedinjenog Kraljevstva, informisan o ceni Switch konzole, pre njene objave u martu 2017. godine.Početna cena Nintendo Switch konzole će iznositi 199,99 britanskih funti (oko 230 evra). U prodaji će se naći i model sa igrom i dodatnim skladišnim prostorom, čija će cena biti 249,99 funti (oko 290 evra). Nisu pomenuti ni količina dodatnog kapacitet ni naziv igre koja stiže uz konzolu, ali je moguće da je besplatna igra Legend of Zelda: Breath of the Wild.Prema istom izveštaju, Switch Pro kontroleri za konzolu će koštati 39,99 funti (oko 47 evra).Izvor: NextPowerUp

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi