Greška

Došlo je do greške.

Pojavile se prve fotografije Twitter edit funkcije

04.05.2022 09:15 | 0 Software/Web
Pojavile se prve fotografije Twitter edit funkcije

 

Ovih dana i nedelja, čini se da nikako ne možemo da pobegnemo od Twitter-a i raznih dešavanja vezanih za ovu društvenu mrežu. Saga oko akvizicije ove kompanije od strane Ilona Maska nikako da se dovrši, forsira se sloboda govora, levičari jadikuju, a na sve to sada i opcija za izmenu sadržaja tvitova. Ovan se drži za rogove, a tviteraš za tvit, nije li tako?

Za sve zabrinute, nedavno su se pojavili navodi da neće biti puj pike ne važi, tj. tvitao sam a kao da nisam. Jednostavno, društvena mreža Twitter fokusira se na to da ljudi treba da stanu iza svojih reći, ma kakve one bile, pa će tako i nova opcija za izmenu tvitova indeksirati sve verzije jedne korisničke objave koje će biti dostupne na uvid drugim korisnicima. 

To smo saznali pre neke dve nedelje, kada je nezvanično otkriveno da će se istorija izmene tvita moći pregledati jednostavnim klikom. Dakle, nema skrivanja svojih sramnih misli iza brzog edit-a, već je sve na papiru i dostupno za proveru. Ali, do sada nismo imali predstavu kako bi to jednostavno moglo izgledati.

 

Povezana vest: Šta to Ilon Mask planira sa Twitter-om?

 

Sada su se pojavile prve fotografije koje sugerišu kako bi tačno implementacija izmene tvitova na ovoj društvenoj mreži mogla da izgleda. Sve ovo je zahvaljujući korisniku Džejn Menčan Vong (Jane Manchun Wong – @wongmjane) koja je postavila screenshot na kome se jasno vidi da je njena poruka editovana. 

 

tw1.jpg

 

Za početak, primećujemo prisustvo ikonice za olovku, kao i tekst “edited” direktno pored nje. Ovo je jasna indikacija ostalim korisnicima ove društvene mreže da je tvit koji čitaju izmenjen. Takođe, pojavio se i snimak ekrana sa tekstom pored ikonice olovke “There’s a new version of this Tweet”, iliti “Postoji nova verzija ovog tvita”.

 

tw2_1.jpg

 

Nakon toga, ista ova korisnica okačila je i snimak ekrana na kom se nalazi naslov “Edit history”, ali bez priložene istorije izmene njenog tvita, uz komentar kako ova društvena mreža aktivno radi i na implementaciji ove funkcionalnosti. 

 

tw3_1.jpg

 

Dakle, tu je edit samo što nije, a kada će nije još uvek objavljeno. Kao i do sada, sve nove izmene prvo će stići do premijum korisnika ove društvene mreže kroz program Twitter Blue, pa ne sumnjamo da nećemo čekati previše za nove informacije o ovoj novoj funkciji, piše Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Xiaomi 12 Pro preživeo test savijanja, izgleda strukturno jači od glavnog konkurenta

Potvrđene specifikacije za nove Radeone

10504
10505
10506
10507
10508
10509