Pojavila se i fotografija Motorola DROID MAXX

Evleaks je tvitovao zanimljivu i intrigantnu fotografiju novog Motorola uređaja, za koji tvrdi da nosi naziv Motorola DROID MAXX. Neke spekulacije pominju da je ovo verzija Motorola DROID Ultra (XT-1080) smartfona sa poboljšanom baterijom za Verizon, sa Kevlar-om, koja se pojavila na Internetu prethodne nedelje. Specifikacija uređ

Evleaks je tvitovao zanimljivu i intrigantnu fotografiju novog Motorola uređaja, za koji tvrdi da nosi naziv Motorola DROID MAXX. Neke spekulacije pominju da je ovo verzija Motorola DROID Ultra (XT-1080) smartfona sa poboljšanom baterijom za Verizon, sa Kevlar-om, koja se pojavila na Internetu prethodne nedelje. Specifikacija uređaja za sada nema, ali je očigledno da smo blizu nekoj oficijelnoj najavi od strane Motorole. Nedavna reklama za Moto X je prikazala dvoje ljudi koji formiraju rimski broj 11 (X I). Neki su ovo okarakterisali kao mogućnost da Motorola 11. jula prikaže svoje nove uređaje. Nekoliko njih se u različitim oblicima pojavljivalo na Internetu prethodnih nedelja, a dva su Motorola DROID Ultra i Motorola DROID Ultra M (XT-1030). Google, kao vlasnik, kao ni sama Motorola se nisu zvanično oglašavali povodom ovih glasina.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi