Pogledajte video snimak Londona smimljen Action cam mini kamerom postavljenom na telu orla

Putovanje "orla belorepana po belom svetu" se nastavilo, a zajedno sa svojim carskim prijateljem, orlom krstašem, ovog puta je posetio London.

Putovanje “orla belorepana po belom svetu” se nastavilo, a zajedno sa svojim carskim prijateljem, orlom krstašem, ovog puta je posetio London. Ova dva orla su preletela neka od najznačajnih mesta prestonice Velike Britanije, a odmah ćemo istaći da čitav cilj ovog projekta nije promocija nikakvog uređaja, već podizanje svesti o ugroženim vrstama.
Žak Olivije Traver, koji je na čelu neprofitne organizacije FREEDOM, i ovog puta je pokazao izuzetne trenerske veštine sa orlovima, kako po pitanju letenja, tako i po obuci za preživljavanje koja im obezbeđuje dužu egzistenciju. Ipak treba naglasiti da se organizacija FREEDOM i ovog puta poslužila Sony HDR-AZ1VR Action kamerom, koja je zahvaljujući svojoj maloj težini veoma jednostavno pričvršćena na orlova leđa. Ovaj zanimljiv i nesvakidašnji video možete pogledati u prilogu.
Eagle_StPaul_SonyActionCam.jpg

Izvor: Sony

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi