Pogledajte tizer za igru Seasons Of Heaven na Nintendo Switch konzoli

Kako ekskluzive uglavnom služe da privuku gejmere na određenu platformu, tako bi i Seasons of Heaven trebao da bude dovoljno veliki da privuče gejmere na Nintendo Switch

U pogledu igara dostupnih na predstojećoj Nintendo Switch konzoli, nije mnogo toga poznato. Znamo da je jedna od njih Zelda’s Breath of the Wild, a iz trejlera smo mogli da vidimo i Splatoon, Skyrim, Mario Kart i neke druge. Očekujemo da Nintendo zvanično objavi naslove 12. januara 2017. godine, ali je u međuvremenu otkrivena jedna indi ekskluziva.
U tizer videu koji je otpremljen na Youtube, možemo videti igru koja će nositi naziv Seasons of Heaven. Radi se o indie igri koju je razvio francuski studio AnyArts Production. Ne samo da se radi o indi igri namenjenoj za Nintendo Switch konzolu, već je i eksluziva za platformu. Kako ekskluzive uglavnom služe da privuku gejmere na određenu platformu, tako bi i Seasons of Heaven trebao da bude dovoljno veliki da privuče gejmere na Nintendo Switch.
Za sada nema informacija kakva će igra biti, ali izgleda da će imati pristojnu grafiku i okruženje koje možemo da zamislimo kao RPG igra.
Nintendo Switch prezentacija će biti održana 12. januara 2017. godine

Izvor: VG247

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi