Pogledajte surfovanje internetom na Android Wear pametnom satu

Sada je stigla i Wear Internet Browser aplikacija, preko koje možete na internet direktno sa vašeg zgloba ruke. Naravno, ona se povezuje sa vašim smartfonom putem prateće aplikacije.

Kada pomislite na pametni sat, svi imaju u glavi sliku uređaja sa malim ekranom. Zato većina ljudi smatra da ovakvi uređaji nisu za gejming niti surfovanje internetom. Međutim, pre nekoliko dana pojavila se prva igra namenjena posebno Android Wear pametnim satovima. Nakon nje, sada je stigla i Wear Internet Browser aplikacija, preko koje možete na internet direktno sa vašeg zgloba ruke. Naravno, ona se povezuje sa vašim smartfonom putem prateće aplikacije. A, ukoliko nađete nešto što vam se sviđa, čak su i dostupne opcije bookmark ili stavljanje u favorite. Dodaćemo da je potrebno biti povezan na vaš telefon putem Bluetootha kako bi imali pristup internetu na satu, a isto tako se zahteva Android 4.0 ili novija verzija.

Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi