Greška

Došlo je do greške.

Pogledajte novi trejler za novu The Lord of The Rings seriju

14.07.2022 17:30 | 0 Multimedija
Pogledajte novi trejler za novu The Lord of The Rings seriju

Novi trejler nam daje malo drugačiji i nešto detaljniji nastavak onoga što je predstavljeno u prvom trejleru koji je premijeru imao tokom finala američkog fudbala, popularne Super Bowl utakmice, dok je drugi trejler svetlo dana video prošle nedelje, ali je bio ograničen isključivo na Amazon Prime pretplatnike.

Screenshot1692.jpg

Amazon ovaj trejler opisuje kao glavni, što znači da će do 2. septembra, za kada je zakazana premijera možemo da očekujemo još nekoliko zanimljivih trejlera za jednu od najskupljih serija u poslednjih nekoliko godina.

Amazon se hvali da je za kupovinu Rings of Power franšize izdvojio preko 250 miliona dolara, te da bi budžet sa pet sezona lepo mogao da pređe milijardu dolara, što znači da bi ovo bila jedna od najskupljih serija u istoriji kinematografije.

Screenshot1696.jpg

Smeštena u Drugo doba Srednje Zemlje, hiljadama godina pre događaja u filmovima The Lord of The Rings i The Hobbit, The Rings of Power će navodno pratiti stvaranje titularnih prstenova i uspon Saurona - događaje na koje se aludira u trilogiji Pitera Džeksona o filmovima. Likovi koji se vraćaju (iako ne i glumci) iz filmova su Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo) i Isildur (Maxim Baldry).

Samsung satovi će dobiti novi One UI Watch4.5 na jesen

Netflix uvodi jeftinu pretplatu sa reklamama, partner za taj posao je Microsoft

10304
10305
10306
10307
10308
10309