Greška

Došlo je do greške.

Pogledajte nove fotografije koje su navodno napravljene Sony Xperia 1 III telefonom

08.05.2021 15:06 | 0 Mobile
Pogledajte nove fotografije koje su navodno napravljene Sony Xperia 1 III telefonom

 

Sony-ju nisu nepoznate produžene pauze između najave uređaja i stvarnog početka prodaje. To je definitivno slučaj i sa novim Xperia 1 III i Xperia 5 III. Oba su predstavljena još u aprilu i verovatno se mogu očekivati u Japanu oko sredine juna. U međuvremenu, Sony se trudi da održi interesovanje sa nekoliko promo video snimaka, kao i inženjerskim razgovorima posebno usmerenim na podešavanje kamere na novim telefonima. Moguće je da je najintrigantniji deo paketa, prilično podeljen između Xperije 1 III i njenog manjeg brata ili sestre Xperia 5 III.

Promocije i inženjerski razgovori su sjajni, ali zapravo gledanje kamera u akciji je sasvim drugo iskustvo. Jedna od njih za koju pouzdani Weibo leaker ZACKBUKS tvrdi da ima nekoliko ranih uzoraka fotografija, navodno snimljenih telefonom Xperia 1 III.

 

SonyXperia1.jpg

 

Imamo barem po jedan čist set od tri uzastopna snimka iste scene koji su očigledno napravljeni sa tri nivoa optičkog zuma koje nudi podešavanje kamere. Što će reći - prvih 12MP i dalje dolazi sa 24 mm (1x), f / 1.7, 1 / 1.7 ", 1.8µm, Dual Pixel PDAF, OIS - omogućene glavne kamere na Xperia 1 III. Nakon toga, imamo uzorke od 12MP, 1 / 2.9 ", Dual Pixel PDAF, telefoto kamere sa omogućenim OIS-om sa svakim promenljivim telefoto objektivima - telefoto f / 2,3, 70 mm, a zatim telefoto f / 2,8, 105 mm. Nažalost, u kompletu ne postoji odgovarajući uzorak ultra široke 12MP, f / 2.2, 16mm (ultra wide), 1 / 2.6 ", Dual Pixel PDAF kamere.

 

Pogledajte još: Xperia 1 III i 5 III su novi Sony telefoni iz premijum segmenta

Ostali uzorci su bez ikakvih jasnih naznaka iz kog senzora dolaze. Ipak, verovatno možemo da napravimo neke pretpostavke. Kao šo je rečeno, ovo su rani uzorci iz radne jedinice i svi su sa slabim osvetljenjem, pa ćemo se uzdržati od bilo kakvih stvarnih komentara o kvalitetu i performansama. Možda je vredno pomena da je ZACKBUKS bio impresioniran postojanošću boja na nivoima zumiranja, kao i kvalitetom snimka sa devojčicom koja šeta psa - oba subjekta su bila u pokretu.

 

Xperia5III.jpg

 

Nadamo se da ovo nije poslednje što vidimo od novih Sony-jevih premijum modela. Napokon, očekivanja su postavljena prilično visoko, posebno nakon što smo saznali neke preliminarne informacije o potencijalno privlačnoj ceni za Xperia 1 III.

Više fotografija u većoj rezoluciji u izvoru vesti.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


WhatsApp postaje manje koristan ako ne prihvatite njegove nove uslove

Procurile su specifikacije kamere sledećeg preklopnog telefona kompanije Xiaomi

10104
10105
10106
10107
10108
10109