Pogledajte kratak video o proizvodnji Sigma objektiva

Prošle godine Sigma je objavila “Sigma Aizu” video, koji je na prijatan način pokazao proizvodnju Sigma proizvoda. Ovaj video ne samo da je veoma lep za oko, nego i pokazuje posvećenost detaljima, čemu se Sigma poslednjih godina okreće. Drugi deo ovog videa je upravo objavljen i po kvalitetu se podudara sa p

Prošle godine Sigma je objavila “Sigma Aizu” video, koji je na prijatan način pokazao proizvodnju Sigma proizvoda. Ovaj video ne samo da je veoma lep za oko, nego i pokazuje posvećenost detaljima, čemu se Sigma poslednjih godina okreće. Drugi deo ovog videa je upravo objavljen i po kvalitetu se podudara sa prvim delom. “Naši proizvodi su, na neki način, slični kao mesto na kome nastaju, gde imamo čist vazduh i vodu, kao i veoma fokusirane i vredne ljude. Da bi dostigli optimalan kvalitet, veći deo proizvodnog procesa, sve do kalupa i sitnih delova, odvija se unutar kompanije,” ističe se u izjavi koja prati ovaj video. Sigma u ovom videu ističe svoje vrednosti, preciznost i posvećenost detaljima. Ceo video je snimljen korišćenjem Sigma objektiva.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi