Greška

Došlo je do greške.

Pogledajte koliko je izdržljiv Galaxy Note8 (video)

08.09.2017 09:12 | 2 Mobile
Pogledajte koliko je izdržljiv Galaxy Note8 (video)

Sada, kada je Galaxy Note8 počeo da se isporučuje korisnicima, vreme je da se telefon nađe na testu torture na popularnom YouTube kanalu JerryRigEverything. Samsung Galaxy Note8 je podvrgnut tradicionalnom testu izdržljivosti na ogrebotine, paljenje ekrana i savijanje.Za one koji ne žele da gledaju video, evo kratke rekapitulacije. Galaxy Note8 se na testu pokazao prilično dobro. Ekran je otporan na ogrebotine do nivoa do kog se i očekuje, a telefon je nemoguće saviti pri normalnim nivoima sile koja se primeni.

Test paljenja ekrana rezultira trajnim oštećenjem nakon desetak sekundi, dok se senzor otiska prsta može izgrebati. S obzirom na to da je okvir telefona od metala, to znači da ga je moguće istrugati.

Izvor: JerryRigEverything

Sljammy Users postova: 98
Prasina iz dzepa ga je izgrebala.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Vlado Neregistrovan korisnik
Gorilla glass, ovo,ono, skoro otporno na sve.... izvadio sam telefon dva puta iz zastitne maske i izgrebao se samo tako. Skoro se sokirao kad sam vidio. I po lajsni i po zadnjoj strani. Ekran doduse neostecen. Telefon sam drzao u dzepu, sam (u pitanju je s7)... Kad covjek gleda ove snimke rekao bi nepoderivo.

Samsung Galaxy C8 ozvaničen sa tri kamere

Fotografija Gigabyte X399 Designare EX matične ploče

10104
10105
10106
10107
10108
10109