Greška

Došlo je do greške.

Pogledajte kako izgledaju fotografije kreirane Honor 20 Pro telefonom

17.05.2019 20:30 | 4 Mobile
Pogledajte kako izgledaju fotografije kreirane Honor 20 Pro telefonom


Honor brend će naredne nedelje predstaviti Honor 20 seriju telefona, a u međuvremenu imamo priliku da vidimo primerke fotografija uslikanih dolazećim Honor 20 Pro modelom.

3Xzoom.jpg


Honor 20 Pro će imati 48MP glavnu kameru (zajedno sa prvim industrijskim f/1.4 otvorom blende) koja će biti sposobna za kreiranje odličnih snimaka u uslovima slabijeg osvetljenja, što je vidljivo i na određenim fotografijama.

5Xzoom.jpg


Honor je takođe potvrdio da će telefon imati 48MP AI Ultra Clarity mod (koji smo videli i na Honor View 20 modelu), kao i AI fotometrijski sistem. Više o ovik karakteristikama ćemo saznati tokom zvaničnog predstavljanja uređaja.

nightshot.jpg


U okviru sistema kamera se nalazi i ultraširoki senzor, a EXIF pokazuje f/2.2 otvor blende i 17mm žižnu daljinu.

samplephoto3.jpg


Izvor: Honor

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


NShappy Vip member postova: 3482
Ove fotografije pokazuju ili da senzor tog telefona ima veoma veliki dynamic range, ili se u telefonu automatski vrši neka HDR obrada.
Prikazane scene su scene veoma velikog kontrasta, i većina drugih i telefona i fotoaparata bi bez neke naknadne obrade, dali previše kontrastne scene. Svetli delovi bi bili spaljeni, a tamni bi bili gotovo crni. Ovaj Honor, ili ima neki "svemirski" senzor sa ogromnim DR (ukraden od NASA ili od vojske ), ili jako dobro radi automatski shadow-higliht obradu. A možda ima i dobar DR brakceting koji onda spaja u jednu fotku. Ja tipujem na ovo drugo, automatsko shadow-highlight "čačkanje".
...ili je neko naknadno obradio slike.
Ako neko hoće da da korisne fotke za prezentaciju, potrebno je da ponudi za download i nečačkane full-res fajlove skinute direktno iz telefona.
Bojan Neregistrovan korisnik
Slavisaj Trebao bi da znas da svaka slika sa telefona prebacena bluetoothom, infraredim, NFCom, Pc transferom ili kacenjem direktno na neki od sajtova gubi kvalitet, kao i download iste te slike nazad u telefon.Polako pocinjenda nestaje velicina slike izrazena u mb/kb. Ove slike su verovatno i vise od verovatno odlicne dok ih gledas sa telefona direktno, ili kada spojis kabelom tel na pc pa otvoris sliku na pc-u, al da pro tom ne prebacujes sliku na pc pa otvaras. Sustina je da ti se zato cini da ove slike nemaju ostrinu...
slavisaj Users postova: 4180
Ako su ovakve kao u ovoj vesti, onda su lose, mutne, nema ostrine.

Samsung predstavio Galaxy S10+ Olympic Game Edition

Lenovo Z6 Pro 5G Discovery Edition zvanično predstavljen

10104
10105
10106
10107
10108
10109