Pogledajte kako izgleda izvanredna Star Wars svetlosna sablja koju je izradio fan filmova

Nalazim se u predgrađu Sakramenta a Joda me uči kako da se borim sa svetlosnom sabljom, mogla bi da glasi rečenica nekog fana sa FX Sabers foruma

Nalazim se u predgrađu Sakramenta a Joda me uči kako da se borim sa svetlosnom sabljom, mogla bi da glasi rečenica nekog fana sa FX Sabers foruma. Ipak, u ovom konkretnom slučaju Joda je samo online nik Majkla Marfija 43-godišnjeg umetnika koji izrađuje custom svetlosne sablje veoma visokog kvaliteta. Najnovija koju je izradio izgleda zaista izvanredno, poručuje novinar The Verge sajta.
Za proteklih deset godina Marfi je pretvorio svoj dnevni boravak u LED-bazirani prostor sa svetlosnim sabljama. Forum njegovog sajta FX Sabers je deo gde dizajneri, inženjeri i ostali ljubitelji ovakvih stvari sarađuju kako bi izgradili ultimativnu Star Wars opremu. Za Marfija je sve počelo 2005. godine kada nakon povrede više nije bio u stanju da radi.
U to vreme internet je još uvek bio opsednut poslednjom Star Wars trilogijom, a kompanija nazvana Master Replicas je postavila novi standard u izradi sablji. Marfi i njegov sin su se pridružili zajednici koja je u početku bila fokusirana da pomogne vlasnicima licenciranih sablji da ih poprave ili nadograde. On je brzo preuzeto aktivniju ulogu, a sada možemo da vidimo rezultat njegovog dugogodišnjeg rada.
EA: Star Wars Battlefront nikada neće biti u liniji sa novim filmovima

Izvor: TheVerge

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi