Pogledajte kako izgleda glavni meni Nintendo Switch konzole

Danas imamo kratak pogled na to kako izgleda korisnički interfejs Nintendo Switch konzole, zahvaljujući Treehouse strimovanju

Juče smo imali prilike da saznamo specifikacije, cenu i datum početka prodaje Nintendo Switch konzole. Takođe smo imali prilike da saznamo i neke igre koje će moći da se igraju na ovoj konzoli, poput Skyrima. Međutim, danas imamo kratak uvid u to kako izgleda korisnički interfejs Nintendo Switch konzole, zahvaljujući Treehouse strimovanju.
Imamo uvid u neposredan meni pre početka Legend of Zelda: Breath of the Wild demoa. Izgleda da će se tu naći brz pristup najnovijim igrama, sa opcijama za skok na opcije kao što su podešavanja, gašenje uređaja, poruke, osvetljenje i store. U gornjem desnom uglu se pokazuje vreme i trajanje baterije, a donji levi ugao pokazuje status kontrolera. Važno je ipak naglasiti da ono što trenutno vidimo može još uvek da se promeni do pokretanja Switch konzole, iako je ovo najverovatniji meni.
Podsetimo, Nintendo Switch stiže 3. marta po ceni od 300 dolara.
Potvrđene specifikacije i cena Nintendo Switch konzole
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi