Pogledajte kako izgleda BioShock Infinite Remastered

Kao što je ranije i najavljivano, BioShock i BioShock 2 su dobili remastered tretman za PlayStation 4, Xbox One i PC, dok je Infinite dobio remastered verziju samo za konzole

2K Games tim je objavio novi trejler za BioShock: The Collection koji izlazi sledeće nedelje. U paketu će se nalaziti remastered verzije igara BioShock, BioShock 2 i BioShock Infinite, a video koji možete pogledati u prilogu nam pokazuje HD snimak igre Infinite. Video nam stiže nakon prošlonedeljnog koji je prikazao prvih 14 minuta igre BioShock HD.
Još jedan video se fokusirao na grafička poboljšanja koja remaster verzija donosi u odnosu na original. Svi DLC-ovi za jednog igrača su uključeni, a The Collection dolazi i sa video komentarima legendarnog režisera Kena Levina. Kao što je ranije i najavljivano, BioShock i BioShock 2 su dobili remastered tretman za PlayStation 4, Xbox One i PC, dok je Infinite dobio remastered verziju samo za konzole. The Collection za PC uključuje i Infinite, ali u regularnj verziji.
Developeri igre No Man’s Sky obećali da će nadogradnjama proširiti univerzum

Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi