Pogledajte kako deca reaguju na stari kompjuter (video)

Pod lupom dečijih reakcija i komentara našao se stari računar iz kasnih sedamdesetih ili ranih osamdesetih godina prošlog veka - Apple II.

Ako ste ikada pogledali neki video u kome deca reaguju na nešto ili diskutuju o nekoj temi, zapazili ste da mališani, pored toga što imaju nevin pogled na svet i dešavanja oko sebe, takođe umeju da budu i brutalno iskrena i da pogađaju “pravo u centar” sa svojim reakcijama. Ovoga puta pod lupom dečijih reakcija i komentara našao se stari računar iz kasnih sedamdesetih ili ranih osamdesetih godina prošlog veka – Apple II. U videu su prikazani osnovci, uzrasta od šest do 13 godina, koji su navikli na moderne kompjutere, tablete, notebookove, sa aplikacijama, touchscreen inputom, kako reaguju na ono što im je ponudio, u svoje vreme revolucionarni, Apple kompjuter. Dečije reakcije su neprocenjive a emocije idu od zbunjenosti, frustracije do zgražavanja. “Ne razumem. I takođe ne razumem sedamdesete”, samo je jedna od reakcija koje će vas nasmejati ali neke od vas će možda učiniti da se osećaju starim.
Izvor: Hot Hardware

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi