Greška

Došlo je do greške.

Pogledajte kako će izgledati Microsoftova jeftinija Xbox Series S konzola (video)

08.09.2020 12:49 | 2 Games
Pogledajte kako će izgledati Microsoftova jeftinija Xbox Series S konzola (video)


Microsoft, prema glasinama, već izvesno vreme radi na dve "Project Scarlet" konzole naredne generacije, sa kodnim imenima "Anaconda" i "Lockhart". Anaconda je već zvanično predstavljena kao Xbox Series X, dok je drugi model još uvek pod velom tajne.

Lockhart konzola, za koju se veruje da je Xbox Series S, će biti slabija od "X" modela, ali će biti i cenovno pristupačnija. Kada je u pitanju dizajn, nove procurele informacije sada ukazuju na izgled Xbox Series S konzole, kao i na navodnu cenu od 299 dolara.


Render, koji je objavio Thurrot, pokazuje belu konzolu poznatog izgleda. Prema navodima, Xbox Series S će biti manji i tanji model u odnosu na premijum Xbox Series X. Kada se postavi vertikalno, vidljiv je veliki okrugli ventilator s prednje strane. S desne strane, konzola ima USB Type-A port. Zanimljivo je da ne postoji disk drajv, što se poklapa sa ranijim glasinama o tome da će jeftinija konzola podržavati samo digitalne igre.

Prema navodima, Xbox Series S konzola će isporučivati četiri teraflopa snage u odnosu na 12.5 teraflopa na Xbox Series X modelu. Takođe, jeftiniji model će igrače limitirati na 2K 60fps gejming, dok moćniji model omogućava do 4K u 60fps, pa čak i 8K rezoluciju. Pored toga, Xbox Series S će imati 10GB GDDR6 RAM-a, dok će Xbox Series X imati 16GB memorije.

Izmena: Microsoft je u međuvremenu na Twitteru objavio zvaničnu fotografiju XBox Series S konzole, a potvrdio je i cenu od 299 dolara, uz obećanje da će više informacija biti dostupno uskoro.

xbox2_6.jpg


Izvor: PocketNow

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Novi video prikazuje na koji način se rotira ekran LG Wing telefona

Gigabyte je predstavio svoj prvi gejming monitor sa 240Hz osvežavanjem

10404
10405
10406
10407
10408
10409