Greška

Došlo je do greške.

Pogledajte naš izbor monitora po cenovnim kategorijama za 2022. godinu

15.03.2022 18:20 | 0 Multimedija
Pogledajte naš izbor monitora po cenovnim kategorijama za 2022. godinu

 

Pre oko 2 meseca napravili smo video u kome smo pročešljali ponudu televizora na domaćem tržištu i u svakoj cenovnoj klasi izdvojili po nekoliko interesantnih modela, sa ciljem da onima koji su u potrazi i planiraju kupovinu olakšamo izbor ili im makar pomognemo da vide na šta treba obratiti pažnju po pitanju tehničkih karakteristika.

Ovog puta, rešili smo da to isto uradimo i sa kompjuterskim monitorima i vidimo šta je to dostupno kupcima na početku 2022. godine i kakav se monitor može dobiti za koju količinu novca. Ono što je specifično za ovaj tip uređaja je da postoje modeli namenjeni kancelarijskoj upotrebi ili prosto nezahtevnim korisnicima koji jednostavno žele dobar i prijatan prikaz za internet i video sadržaje, ali i oni sa nekim multimedijalnim poboljšanima, monitori za profesionalnu video i foto upotrebu, kao i oni specifično namenjeni gamerima, sa svim karakteristikama koje su za to neophodne ili poželjne.

Potrudili smo se da u ovom videu pokrijemo sve ove kategorije i damo preporuke po sistemu “za svakog ponešto”, bez obzira za šta koristite monitor i koliko novca planirate da potrošite. Kao i uvek, fokusiramo se na cene u domaćim maloprodajama, što ne znači da neki od modela ne možete pronaći i povoljnije - cilj je da imamo jednaku referencu za sve.

Napominjemo da, kao i u slučaju televizora, mnoge od modela koje ćemo pominjati nismo bili u prilici da testiramo, pa je ovaj video praktično ono što bismo mi odabrali za sebe da smo u poziciji kupca, naravno uz ipak dosta iskustva sa brojnim monitorima koje smo probali. Od modela koje jesmo testirali ćete znati tačno šta možete očekivati po pitanju kvaliteta slike ukoliko pogledate našu recenziju, dok je za ostale, ako vas zainteresuju poželjno potražiti neku od stranih recenzija ili jednostavno pogledati u prodavnici pre kupovine da li je to ono što očekujete na osnovu specifikacija. 

 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Xiaomi 12 serija globalno predstavljena, redefiniše flagship kategoriju telefona

Xiaomi unapređuje iskustvo nosivih uređaja sa potpuno novom Xiaomi Watch S1 serijom i Xiaomi Buds 3T Pro slušalicama

10304
10305
10306
10307
10308
10309