Greška

Došlo je do greške.

Pogledajte Motorola Razr u tri nova videa

14.11.2019 21:40 | 0 Mobile
Pogledajte Motorola Razr u tri nova videa

 

Motorola je predstavila svoj savitljivi Motorola Razr telefon opremljen fleksibilnim OLED ekranom. Uređaj je svojevrsni omaž Motorola Razr V3 telefonu na preklop iz 2004. godine, a tim koji ga je razvijao je snimio video o tome kako je ovaj uređaj postao realnost.

Glenn Schultz, potpredsednik Motorole za inovacije i razvoj proizvoda rekao je da je tim morao da redefiniše način na koji se dizajniraju savitljivi uređaji. Ceo proces je trajao 4 godine i matična kompanija Lenovo je imala svoj pogled na dizajn kako panela, tako i šarke.

 


Kako bi napravili novi Razr, razvojni tim je prošao kroz čak 26 različitih prototipa, pre nego što su se odlučili za trenutni preklopni dizajn. Veliki fokus je dat izgledu telefona, pa on dolazi upakovan u 3D Corning Gorilla Glass brušeni nerđajući čelik.
Kako bi osigurali da otvaranje i zatvaranje neće biti problem krajnjim korisnicima, Motorola je napravila mašinu koja je testirala proceduru veliki broj puta, pre nego što su bili sigurni da je telefon konačno spreman.

Dizajn šarke je potpuno nov i znatno se razlikuje od onoga što smo videli na Samsung Galaxy Fold i Huawei Mate X.

 

 

Još uvek se očekuje zvanični datum prodaje, kao i više informacija o ceni van američkog tržišta. Do tada, možete pogledati nekoliko kratkih klipova koje je Motorola postavila na svoj Youtube kanal.

Izvor: GSM Arena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Još moćnih Note10 funkcija na Galaxy S10 seriji

AMD pobedio Nvidia GPU-ove na testovima framerate-ova

10104
10105
10106
10107
10108
10109