Greška

Došlo je do greške.

Pogledajte kako će izgledati Samsung Galaxy Z Flip 3 sa dodatnim spoljnim ekranom, na 4K renderima

04.05.2021 15:00 | 0 Mobile
Pogledajte kako će izgledati Samsung Galaxy Z Flip 3 sa dodatnim spoljnim ekranom, na 4K renderima

 

Pre par dana, neočekivano je najavljen dizajn "sledećeg Z Flip-a". Preko Tvitera je za kratko vreme prikazano nekoliko slika na kojima se Samsung Galaxy Z Flip 3 može videti u preklopljenom obliku, a jedna od karakteristika je i dvobojni dizajn. Oko sistema kamere i ekrana odabrana je crna završna obrada. Ostatak kućišta dobiće drugu boju, a ovaj put će biti dostupne više dodatnih varijanti boja. Slike pokazuju da će sklopivi pametni telefon biti dostupan barem u sivoj, beloj, ljubičastoj i zelenoj boji.

Na osnovu ovih novih informacija, grafički dizajner Giuseppe Spinelli radio je na stvaranju nove serije 3D prikaza proizvoda za LetsGoDigital. Ovoga puta, Samsung Galaxy Z Flip 3 poklopac opremljen je dvostrukom kamerom i ekranom od 1,83 ”.

 

samsungzflip3camera.jpg

 

Procurile slike takođe pokazuju da će pametni telefon sa preklopnom školjkom biti opremljen Corning Gorilla Glass Victus staklom, kako bi uređaj bio dodatno otporan na ogrebotine. Na internetu možete pročitati razne priče o dizajnu, a neki govore o „najboljem dizajnu“ ikada, dok ga drugi očigledno manje vole.

Pored ekrana, čini se da je i sama školjka malo redizajnirana za pojačanu čvrstinu. Samsung Electronics je nedavno podneo nekoliko prijava žigova za „Armor Frame“, „Armor Skin“, „Armor Layer“ i Pro-Shield “. Opis zaštitnih žigova označavao je ojačani okvir pametnog telefona. Svakako nije nezamislivo da će predstojeći sklopivi pametni telefoni ove marke imati izuzetno robustan i izdržljiv Armor Frame.

 

galaxyzflip3release.jpg

 

Čini se da Samsung takođe prvi put daje svojim sklopivim IP ocenu. Zbog konstrukcije, školjka verovatno još uvek neće biti potpuno vodootporna i otporna na prašinu, ali će verovatno biti otporna na prskanje. Ovo bi naravno bio lep dodatak, jer trenutno uopšte nije dostupan pametni telefon koji se može preklopiti a da ima IP zaštitu. Prethodni model se pojavio u prodaji po ceni od 1500 evra, a očekuje se da će se novi sklopivi uređaj pojaviti na tržištu po nešto nižoj ceni, već za par meseci, a biće predstavljen par nedelja ranije na Galaxy Unpacked Summer eventu.

Kupci će nove Galaxy Buds verovatno dobijati na poklon kao i do sada, a možda će biti organizovana i promocija u kojoj će se dobijati i besplatan punjač, za koji se očekuje da više neće biti standardno uključen u prodajno pakovanje.

Izvor: LetsGoDigital

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Samsung uklanja Galaxy S8 iz svog rasporeda sigurnosnih ažuriranja

Novi video snimak otkriva glavne karakteristike i dizajn Harmony OS (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109