Pogledajmo ekskluzivnu verziju Androida rezervisanu za Pixel telefone

Kod novih telefona Google dodaje sloj na stock verziju Androida nazvanu Launcher, kako bi dodao više funkcija i nadogradnji na opšti izgled i osećaj koji donosi Android

Pixel telefoni su konačno tu a Google se kada su oni u pitanju ponaša nešto drugačije nego sa Nexus modelima. Kod novih Pixel telefona Google dodaje sloj na stock verziju Androida nazvanu Launcher, kako bi dodao više funkcija i nadogradnji na opšti izgled i osećaj koji donosi Android.
Radi se o mnogo ispoliranijoj i čistijoj verziji platforme od one koja se može pronaći kod stock Androida 7.0 instaliranog na Nexus uređajima. Ikonice Google-ovih aplikacija su svuda okolo, a nema više tastera za povlačenje aplikacija već umesto njega dolazi mini strelica.
Pixel Launcher dolazi sa Google-ovim AI botom nazvanim Assistant. Google takođe daje vlasnicima Pixel telefona besplatno, neograničeno cloud skladištenje za Google Photos, čak i za fotografije u njihovoj originalnoj rezoluciji. Za ne-Pixel korisnike, Google Photos primera radi čuva fotografije do 16 MP. Takođe, Pixel Launcher donosi sa sobom funkciju koja može lako da prenese podatke sa drugih modela telefona, uključujući tu i iPhone.
Predstavljeni Google Pixel i Pixel XL telefoni
android2_7.jpg
android3_2.jpg
android4_1.jpg
android5_1.jpg
Izvor: BusinessInsider

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi